sammandrag.se

Förenklar för dig som idrottsledare eller förälder till aktiva barn. Organisera ert sammandrag eller poolspel enkelt, snabbt och rättvist. Kör igång!

Hämta spelschema Skapa spelschema

Nyheter

 • 2019-12-30 Fel i kontaktformulär

  Det gick inte att skicka ett meddelande via kontaktformuläret. Felet infördes vid lansering av flerspråksstöd och är nu rättat.

 • 2019-12-20 Extra rader kunde ge fel vid sparandet av schemat

  Om man ändrade varaktighet på "Lägg till textrad" gick det inte att spara schemat. Felet infördes troligen vid lansering av flerspråksstödet och är nu rättat.

 • 2019-11-12 Stöd för fler språk

  Tjänsten har nu stöd för fler språk. För närvarande engelska och svenska. Önskas fler språk så kontakta oss för mer information

 • 2019-09-09 Inget schema hittades för vissa laguppställningar

  Vi har hittills inte tillåtit inbördes möten mellan samma förening då vi ansett att det bör undvikas. Tyvärr resulterade det i att inget spelschema kunde hittas i vissa fall. (T.ex. vid få deltagande föreningar men med en dominerade förening med många lag.) Vi har nu modifierat schemageneratorn så att inbördes mötet tillåts i de fall där inga andra möjligheter finns. Så förhoppningsvis skall ni nu alltid få ett optimerat schema oavsett laguppställning!

 • 2019-09-05 Problem efter manuell redigering av spelscheman

  Efter manuell redigering där man lagt till ytterligare matcher för ett lag gick det ibland inte att hämta schemat för redigering.
  Länken för att direkt redigera schemat fungerade inte om den innehåll vissa tecken.

 • 2019-05-21 Ett lag kunde under vissa förhållande få tre matcher i rad

  Mindre spelscheman kunde under vissa förhållanden få tre matcher i rad för ett lag vilket inte är önskvärt. Vi har nu justerat schemageneratorn för att undvika att det inträffar.

 • 2019-05-02 Stöd för upp till 120 lag

  Nu har vi stöd för upp till hela 120 lag och 8st planer!

 • 2019-04-28 Nu kan du redigera ditt spelschema manuellt

  Nu finns stöd för att manuellt redigera ditt spelchema. Du kan nu lägga till eller ta bort lag och matcher utan att skapa ett helt nytt spelschema! Funktionen fungerar ännu inte på pekskärmar utan kräver en dator.

 • 2019-01-13 Tidsoptimerade spelscheman både på lag och föreningsnivå!

  Vi har under vintern lagt mycket energi på att förbättra schemageneratorn ytterligare och ser nu till att ditt lag inte får en för lång dag med utspridda matcher. Vi nöjde oss inte där utan har din förening fler än ett lag ser vi även till att hela föreningen matcher hålls ihop!

Spelschema

Skapa ditt spelschema enkelt och effektivt. Sammandrag.se ser till att ditt spelschema blir så bra och rättvist som möjligt.

Dela

Dela ditt spelschema med andra tränare och föräldrar. Du får ditt spelschema skickat till din mejl som du kan vidarebefordra till andra intressenter.

Redigera

Har ett lag lämnat återbud? Eftersom allt ligger i molnet kan du enkelt redigera ditt pelschema och alla har direkt tillgång till uppdateringen.

idea image

Bakgrund

Bakom tjänsten är en familj som är aktiva inom ungdomsidrotten både som tränare och spelare. Då vi saknat ett enkelt verktyg som stöttar inför och under sammandragen beslutade vi oss för att ta fram en egen tjänst. Sammandrag.se är resultatet som vi hoppas kommer underlätta för många att skapa spelscheman med hög kvalité och rättvisa!

Flexibelt

Fotboll, handboll, innebandy eller ishockey? Sammandrag.se fungerar lika bra till de flesta lagsporter. Tjänsten fungerar lika bra i telefonen som på datorn!

Unik & kraftfull schema-generator

Vi har lagt mycket energi på att skapa en schemagenerator som är tillräckligt flexibelt för att hantera de flesta scenarier och samtidigt producera riktigt bra spelscheman både för lag och ledare. Resultatet tycker vi själva blev kanon!

Hur funkar det

Deltagare

Samla in information om deltagande lag som lagnamn, antal lag per förening, önskemål om antal matcher mm.

Skapa

Skapa spelschemat via sammandrag.se. Du får ett mejl som du vidarebefordrar till deltagande lag och intressenter

Presentera

Föräldrar och ledare når spelschemat online direkt i sin mobil. Får ett lag förhinder uppdaterar du enkelt spelschemat och alla har direkt tillgång till uppdateringen.

Kostnad 0:-

Ja det är sant. Bara att börja skapa spelscheman helt enkelt!

Det enda kravet vi har är att det tydligt framgår att spelschemat är skapat via sammandrag.se